BLED, 24. MAJ 2019
Prijava na Poslovni tek trojk!
25.5.2018 na Bledu od 14h dalje.
 Tokrat posebno presenečenje za vse navdušence druženja in dobre kulinarike.
SelectBox darilni paket MIZA ZA TRI
(posebna izdaja za Poslovni tek trojk)

SelectBox

Prijava z DARILOM:

Darilo vključuje kosilo ali večerjo za tri osebe s tremi ali več hodi priznanih kuharjev ter kapljico dobrega vina, vse v toplem ambientu vrhunskih restavracij, izbranih po priporočilu gurmanskega duštva Restaurant Club.

Priporočamo:
  • Gostilna Lectar
  • Gostilna Krištof
  • Restavracija Vila Podvin
  • Restavracija 1906
  • Restavracija Lambergh

Prijavnina za ekipo z darilom SelectBox za vse tri člane (posebna izdaja za dogodek) znaša 199€ + 22% DDV.

Prijavnina za posamezno ekipo znaša brez paketa SelectBox znaša 139€ + 22% DDV.
* Prosimo, da izpolnete vsa zahtevana polja!
Podjetje:
Naslov:
Pošta: Kraj:
Davčna številka:
Davčni zavezanec:
Ime skupine:


Kontaktna oseba ekipe:
Ime in Priimek:
Spol: Moški Ženska
Velikost majice:
Vrstni red v štafeti:
Kontaktni e-poštni naslov:
Telefon/GSM:
Podatki o drugih dveh članih trojke:
2. član
Ime in Priimek:
Kontaktni e-poštni naslov:
Spol: Moški Ženska
Velikost majice:
Vrstni red v štafeti:

3. član
Ime in Priimek:
Kontaktni e-poštni naslov:
Spol: Moški Ženska
Velikost majice:
Vrstni red v štafeti:

DA, želim bon za 75€ za nakup očal z najboljšimi sončnimi stekli na svetu!

Serengeti - najboljša očala za varno vožnjo!


  S pogoji prijave sem seznanjen in se z njimi strinjam.
Opozorilo: S prijavo potrjujem, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični ter da so vsi člani ekipe zaposleni v podjetju. Izjavljam, da sem zdrav(a), vsestransko pripravljen(a) za tekmovanje in da sem opravil(a) zdravniški pregled. Upošteval(a) bom vsa navodila organizatorja. Tekmoval(a) bom na lastno odgovornost.

Seznanjen(a) sem z nevarnostmi in tveganji, do katerih lahko pride med tekmovanjem, in izjavljam, da v primeru kakršne koli škode, ki bi jo utrpel(a) v zvezi z udeležbo na tej prireditvi, ne bom tožil(a) ali zahteval(a) nadomestila od organizatorja. Strinjam se, da organizator uporabi osebne podatke, ki sem jih vnesel(a) na ta obrazec, za splošne administrativne objave povezane z mojim sodelovanjem na tej prireditvi. Soglašam, da lahko vse podatke iz te prijavnice in rezultate tekmovanja objavijo v sredstvih javnega obveščanja in na spletnih straneh prireditve, vključno z mojimi fotografijami, filmskimi in video posnetki, intervjuji ipd., ne da bi zato potrebovali moje posebno dovoljenje. Seznanjen(a) sem, da organizator ni odgovoren za kakršno koli izgubo, materialno škodo, druge zahtevke, izdatke ali stroške, ki bi nastali v zvezi z mojim sodelovanjem na prireditvi. Organizator bo osebne podatke udeležencev uporabljal in shranjeval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (UL RS, št. 86/2004 do 94/2007). Z udeležbo udeleženec(ka) dovoljuje, da organizator navedene osebne podatke hrani in obdeluje v svojih zbirkah neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca(ke). Udeleženec(ka) ima vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (UL RS, št. 20/1998 do 126/2007).
POZOR:
Na tekmovanje se kot ekipa lahko prijavi samo trojka tekačev, ki jo sestavljata vsaj 2 zaposlena v podjetju za katero nastopajo! Tretji član je lahko zunanji sodelavec ali ožji družinski član. V primeru, da ekipa ne izpolnjuje kriterijev, ob sprejetju prijave ekipa lahko teče, vendar izven tekmovalne konkurence.

Ker moramo zaradi štafete in razporeda štartnih številk določiti vrstni red tekmovalcev vnaprej, je potrebno poleg imen članov izbrati okvirni vrstni red udeležencev v štafeti. Vrstni red vam v tednih pred dogodkom pošljemo v potrditev in ga lahko naknadno tudi spremenite.

Prijava je obvezujoča in je dokončana, ko na vaš e-poštni naslov dobite potrditveno e-pošto s podatki o prijavi.

Rekreativen pozdrav,

Luka Ambrožič in ekipa Poslovnega teka trojk ter Sport ob jezeru!
Gsm: 041 943 173

PARTNERJI