BLED, 19. MAJ 2023

Ta stran gosti odgovore na pogosta vprašanja glede dogodka. Vprašanja in odgovori se sproti dopolnjujejo.

 

Do kdaj se lahko prijavimo?
Prijave so možne do zapolnitve prostih mest ali do 1 tedna pred dogodkom, kar pride prej. Ko se prijave zaprejo, je še vedno mogoča prijava na čakalno listo, v kolikor se kakšno mesto sprosti (v kolikor katera ekipa ne poravna prijavnine). Zaprtje prijav oz. navodila za prijavo na čakalno listo se ob zaprtju prijav avtomatično prikaženo na strani PRIJAVA.

 

Koliko ekip lahko prijavimo kot eno podjetje?
Vsaka pravna oseba lahko prijavi največ 3 ekipe. V kolikor želi podjetje ali združenje prijaviti več ekip, pripravimo individualen paket sodelovanja (v tem primeru je storitev podobna team-buildingu). Za prijavo več kot 3-eh ekip se lahko obrnete na naš e-poštni naslov!

 

Do kdaj je potrebno poravnati prijavnino?
Prijavo ekipe potrdite s plačilom prijavnine. Predlagamo, da to storite čimprej, saj ob preteku roka za plačilo (18. maj)  prijavnine prijave odpremo za ekipe na čakalni listi. V tem primeru lahko izgubite možnost sodelovanja na prireditvi.

 

Kaj je pomembno ob prijavi in katere informacije potrebuje prireditelj?
Ob prijavi je pomembno, da poznate vrstni red tekačev v ekipi (tekmovanje je štafetno) ter velikosti majic. Za prijavljene ekipe natisnemo tudi logotip vašega podjetja, zato po prijavi prosim pošljite logotip, ki ga želite nositi na štafeti, v krivuljah (format .ai, .pdf, …).