BLED, 4. JUNIJ 2021
‣  SKUPAJ STECIMO V NOVO NORMALNOST
9 maja, 2021

POSLOVNI TEK TROJK 2.1 – SLOVENIA BUSINESS RUN 2.1

 

4. junija 2021 na Bledu. PRIJAVE ODPRTE!

 

Spoštovani podporniki Poslovnega teka trojk.

 

Verjamemo, da ste dobro ter, da vas zdravstvena situacija ni preveč prizadela.

 

Kot veste smo v preteklem letu prireditev Poslovni tek trojk – Slovenia Business Run zamrznili do možnosti izvedbe. No, sedaj se pripravljamo, da bi jo »odmrznili« in skupaj stekli v novo normalnost – na petek, 04. junija 2021.

 

Nova normalnost – termin, ki za nas pomeni zavedanje, da je koronavirus  (COVID-19) okrog nas in da moramo narediti vse potrebno, da okužb ne širimo, pazimo na zdravo okolje, obenem pa še vedno dejavno in aktivno delujemo na športnem področju.

 

Naš cilj je, da zopet povežemo niti zdrave rekreacije v podjetjih ter s primerno fizično razdaljo postopno začnemo oživljati socialne odnose in športno aktivnost.

 

Menimo, da je okolje blejskega jezera primerno za tek, prireditveni prostor dovolj zračen za omejeno število tekačev, prostor za razglasitev rezultatov pa omogoča varno medsebojno interakcijo z upoštevanjem vseh potrebnih protikoronskih ukrepov.

 

Na dogodek bomo povabili le tekaške trojke iz 33 podjetij. S takšnim številom sodelujočih bomo poskrbeli, da bo tek varen, fizične razdalje med udeleženci primerne in s tem možnosti za okužbe minimalne. Ohranili bomo vse bistvene elemente prireditve – štafetni način tekmovanja, testiranje športne opreme, humanitarno noto, pogostitev in značilno razglasitev rezultatov.

 

O vseh varnostnih ukrepih, morebitnih omejitvah vas bomo pravočasno obvestili. Kot večkratnega partnerja na prireditvi vas vabimo, da ste z nami na petek 04.06.2021.

PARTNERJI