BLED, 21. MAJ 2021
‣  POMEMBNO OBVESTILO!
12 maja, 2020

Spoštovani podporniki Poslovnega teka trojk!

 

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje v preteklih letih. Verjamemo, da ste se tudi letos že veselili prihajajočega dogodka in primerno času tudi trenirali.

Vljudno vas prosimo, da dogodek Poslovni tek trojk – Slovenia Business Run v vašem koledarju zamrznete do normalizacije življenja v Republiki Sloveniji – poslovnega ter privatnega.

Dogodek bomo izvedli po predvidenem datumu 21. maja 2021, drugo leto, na petek popoldan, na Bledu.

 

Kratek povzetek dogajanja oziroma nekaj osnovnih dejstev, ki so nas pripeljali do odločitve o zamrznitvi tega teka:

 

  1. Prireditev, ki se običajno dogaja v epicentru Bleda, na promenadi med hotelom Park in kavarno Toplice, bi bila vsekakor omejena z restrikcijami o gibanju, druženju, številom udeležencev, itn….

  2. Kot veste je cilj dogodka – prijeten tek v čudoviti naravi obale blejskega jezera, promocija odličnih blagovnih znamk, ki podpirajo misijo sproščenega poslovnega druženja ob športu, ter ob tem zbiranje sredstev za dober namen.

  3. Najvišji smoter je pa vsekakor prijetno in sproščeno druženje med firmami, ki skrbijo za dobro zdravje kolektiva ter utrjevanje povezanosti v okviru svoje trojke

 

Te cilje, imenitne po svoji vsebini, bi letos, v situaciji v kateri se nahajamo, težko dosegli.

Zato vas prosimo, da svoj namen za sodelovanje vaše trojke na tem dogodku ZAMRZNETE in ga vključite v vaš koledar dogodkov za leto 2021.

 

Verjamemo, da ste bili z izvedbo prireditve do sedaj zadovoljni. Obljubimo, da se bomo 100 % potrudili tudi pri izvedbi 2021.

 

Športni pozdrav s strani celotne EKIPE!
 

PARTNERJI